Waarom2019-03-02T11:14:33+00:00

WAAROM?

Een psycholoog met een missie

Als consultant leerde ik hoe ik het veroorzaakte, door sha en schande. Als psycholoog kan ik het voorkomen. Mijn ervaring en kennis samen zorgt ervoor dat  er proactief risico’s vermeden worden.

Debbie

Mijn verhaal

Een verhaal dat ik niet graag vertel. Een verhaal over schaamte en teleurstelling, maar ook voldoening, trots en een zeker contentement.

Als psycholoog was werk vinden (samen met 500 anderen) geen evidentie. Gelukkig was ik dankzij de combinatie van arbeids- en klinische psychologie ook een goed profiel voor iets anders: consultancy.

Vele projecten volgden en thuis opende ik mijn kleine praktijk als psycholoog om voeling met de mens te houden. Overdag werkte ik in organisaties waar ik chaos, burn-out en ontevreden werknemers steeds zag toenemen (en misschien zelfs hielp creëren?). In de avond luisterde ik naar dezelfde verhalen, alleen loste ik ze dan op. Het veroorzaakte chaos in mijn hoofd. Als business model kan dat tellen, maar voor je eigen welzijn is dat geen leven.
Ik schaamde me, want soms had ik het gevoel dat ik bijdroeg aan de wereld waarvan ik vaak zei “De mens is collectief gek geworden, wat doen we toch allemaal.”, om vervolgens de dag nadien terug te gaan en weer hetzelfde te zien gebeuren.

Daarom wil ik vanaf nu voorkomen dat jij of je werknemer naar de psycholoog moeten, sorry collega’s ik wil dat wij minder werk hebben.

Ik wil de consultant zijn die ervoor zorgt dat ze tevreden zijn, dat ze de processen begrijpen én dat ze jouw resultaat de maximale kansen geven. Ik geloof dat mijn ervaring, achtergrond en kennis me in staat stellen processen en mensen te begrijpen, te ondersteunen én te laten groeien naar zelfregulatie zonder zichzelf en het systeem te ondermijnen.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we contacteren je ASAP om jou te begeleiden van A naar B.

Ik wil een afspraak maken

LATEST NEWS

From Our Blog

Lees meer