Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding2020-03-16T04:37:16+00:00

Loopbaanbegeleiding is een apart onderdeel binnen  to   Be.. We bieden loopbaanbegeleiding aan voor werknemers en (solo)ondernemers.

“Hoe moet ik dit blijven bolwerken?”, is een veel gehoorde vraag.

De combinatie van een je job én een privé-leven is vaak niet te onderschatten. In zo’n geval, bekijken we de mogelijkheden om de vraag in een persoonlijk loopbaantraject te gieten. Op deze manier wordt het ook écht jouw proces als mens. Een loopbaantraject bestaat steeds uit maatwerk.

Onze unieke methode?
Vanzelfsprekend kleden we deze sessies ook graag aan met Lego Serious Play® of onze eigen HippoCoaching benadering als jij dat wenst. Maar ook een standaard traject aan tafel zonder toeters en bellen kan voor ons. Het middel is niet belangrijk, jouw groeiproces en inzichten wel!

Onze benadering?
In deze loopbaantrajecten werken we eveneens op onze 3 pijlers:

* TIJDELIJKE CORONA SPECIAL *

Door de huidige situatie worden deze sessies ook online aangeboden. In dit geval ontvang je jouw persoonlijke doos LEGO, rechtstreeks uit de shop (verzegeld, hygiënisch) en gebeuren de sessies via Skype.

In het filmpje hiernaast krijg je meer informatie.

from to   Be Happy.

Je weer betrokken voelen bij je job én het privéleven.

from to   Be Well.

A to be Well

Het gevoel stress de baas te kunnen, zelf verantwoordelijkheid nemen voor het eigen mentale welzijn.

from to   Be Active.

A to be Active

Eenheid tussen al de verschillende rollen die je wil opnemen.

Voor wie is het?
Loopbaanbegeleiding is geschikt voor elke (solo)ondernemer of werknemer met goesting. Iemand die meer uit zijn loopbaan én privé samen wil halen, iemand die zijn kwaliteiten wil leren kennen en weer fluitend aan het werk wil zijn.

Wat is loopbaanbegeleiding?
We gaan op zoek naar wie jij bent, wat je wil en waarom het op professioneel vlak wat stroef loopt. Dat wil niet zeggen dat je plots je eigen zaak moet vaarwel zeggen of van richting hoeft te veranderen. De slogan van de VDAB voor loopbaanbegeleiding vat het treffend samen: ‘Terug fluitend naar je werk’. De bedoeling is dat jij weer gelukkig wordt in je professionele situatie.

Wat kost het?
Je betaalt ongeveel 10 euro per uur. De overige kosten worden door de VDAB gedragen. Voor slechts 80 euro doorloop je een volledig, professioneel coachingstraject om te weten wat jij wil op professioneel vlak, waarom het (soms) niet vlot op je werk en wat je carrièredromen zijn.

Op de website van de VDAB ontdek je wie aanspraak maakt op loopbaancheques. Mocht je niet in aanmerking komen, kan je ons een bericht sturen voor een persoonlijk traject op maat en de bijhorende tarieven.

Voor dit aanbod werken we samen met Grow for it! en Solut, beide erkende loopbaancentra.

Ik wil een verkennende afspraak!