Consulting

Consulting2018-12-06T16:10:12+00:00

Consulting is onderzoeken wat er aan de hand is, wat er kan gebeuren, wat er mogelijk is. Het heeft geen zin een standaard model uit te rollen, we willen het probleem écht begrijpen. Daarom werken we enkel aan de hand van maatwerk.

Na een uitgebreide intake, wordt een probleemschets gemaakt: wat is nu het echte probleem, waar loopt je organisatie of team tegenaan?

Bij het in kaart brengen van het probleem kunnen we ons beroepen op verschillende aparte technieken: paarden, Lego Serious Play®. We gebruiken graag net die andere invalshoek.

Op basis van dit onderzoek, kan je het houden bij een adviesrapport of een volwaardig coachingstraject met de nodige workshops.

Zo’n rapport vertelt je wat er zich in je organisatie afspeelt en waar de pijnpunten zitten, de oooh’s en aaah’s, maar ook de *^è!§’s.
Je krijgt duidelijke adviezen waar je écht mee aan de slag kan om de problemen aan te pakken. Het vertelt je hoe je jouw to   Be.  kan invoeren.

Wanneer je kiest voor een volwaardig coachingstraject, schakel je al onze ogen, oren en handen in om probleemoplossend aan de gang te gaan. We worden een klankbord, we motiveren, laten je veranderingsmogelijkheden zien en begeleiden je naar een stabiel, goed functionerend systeem, stap voor stap van to   Be, van to      C. enzovoort. Het is maatwerk op maat van jouw vraag, behoeftes én mogelijkheden en bij elke deel staan wij aan jouw zij.

We bieden twee consultingmodules aan. Je kan preventief te werk gaan, of je roept ons te hulp als de problemen al aan de gang zijn.

Beide trajecten geven je inzichten in het veranderingstraject dat je kan ondergaan. In deze blogpost krijg je inzichten in de visie van het onbezonnen veulen. Een pro-actieve zienswijze om je organisatie in kaart te brengen.